Home

 

Rreth nesh


Shoqeria “Ales Construction Shpk” eshte themeluar ne vitin 1999 me aktivitet “Punime Ndertimi dhe Inxhinierie”.

Projektet e realizuara nga shoqeria jone jane te ndryshme, por nder to mund te vecojme, objekte banimi dhe biznesi te shperndara ne nje hapesire gjeografike ku perfshihen qytetet Tirane, Kruje, Durres, Lezhe.

Me shume

Njoftime

 
(C) Copyright Ales Construction Shpk 2008. All rights reserved Built by Gorani.net Faqe interneti .AL Domain